Deze website is geïnitieerd door fitness enthousiastelingen die te lange tijd een gebrek aan koolhydraatarme recepten zien. Ons team bestaat uit opgeleide personal trainers en docenten lichamelijke opvoeding en een sportdiëtist die aanvult en aanpast waar dat nodig is.

De hoofdoprichter van deze website is Erik Penders, een fitness fanaat, Crossfit fan en voedingsfreak. Hier een klein stuk van Erik persoonlijk:

Ik ben deze website begonnen om mensen de mogelijkheid te geven koolhydraatarm te eten, zonder daar heel veel moeite voor te hoeven doen. In mijn eigen ervaring als personal trainer heb ik altijd gemerkt dat wij het onszelf onnodig moeilijk maken. Het enige wat echt belangrijk is om gezond af te vallen is een energietekort genereren en voldoende essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen. Mijn visie op afvallen is simpel; eet wat minder rotzooi, drink wat minder alcohol, eet wat meer groenten, eiwitten en fruit, beweeg wat meer en het komt vanzelf. Dit wist je zeker allemaal stiekem wel? En toch zoeken zoveel mensen naar ingewikkelde oplossingen, stop daar mee en doe het gewoon een keer, voor het echie 😉

 

 

 

Close